Klar for å nå nye høyder innen din virksomhet?

Vi tilstreber oss hele tiden å tilegne oss ny kunnskap. Dette gjør at våre konsulenter til enhver tid er oppdatert.

Uansett om bedriften er stor eller liten så er kunde lojalitet svært viktig. Kunder som kommer tilbake bruker opp til 67% mer enn nye kunder. Samt at det er nesten 10 ganger dyrere å prøve å få nye kunder enn det det er å beholde de som allerede handler. 

Les mer …

Vi pleide å tro at Facebook var for barn; Jeg pleide å tenke det samme også, men det er på tide å endre vår tenkning. Det er mange selskaper som bruker Facebook til markedsføring og ser suksess når de gjør det.

Nylige tall viser at Facebook blir svært mye brukt i vår tid og at nesten alle i Norge har en profil og over 82% er aktive brukere.

Les mer …

Fordelene ved en planlagt markedsstrategi er mange. De fleste ledere baserer ofte sine beslutninger kun på intuisjon. Mens denne uformelle informasjonen er viktig ved avgjørelser, så er det også slik at det ikke gir deg alle fakta du trenger for å oppnå markeds resultater. En markedsstrategi vil hjelpe deg å definere mål og utvikle aktiviteter for å oppnå disse.

Les mer …

Å designe nettsider tilpasset mobile enheter er enkelt sammenlignet med det å tilpasse en nettside som allerede er ferdig men ikke beregnet for mobile enheter. Men ikke bare det, det er pinlig hvordan over 10 år etter at CSS ble praktisk akseptert så er det fortsatt en mangel på kunnskap hos de som skriver i HTML og annen kode.

Les mer …

Bli kontaktet av en konsulent

Vennligst oppgi navn
Vennligst oppgi telefonnummer
Vennligst oppgi e-post E-post adressen er ikke gyldig

Klar for å nå nye høyder innen din virksomhet?

Motta et uforpliktende tilbud
Kontakt oss

Telefon: 41 266 232
Email: kontakt@onto.no

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Storvold Invest

Kopirett © 2017 Storvold Invest.
Alle rettigheter reservert.